Maak uw keuze:       Start      Langenoord - Hoogland      St. Joseph - Hooglanderveen      Onze Lieve Vrouwe kerkhof - Amersfoort      Maranatha - Amersfoort/Leusden  
insert text here

Laatste Nieuws

Onze Lieve Vrouwe kerkhof - Amersfoort.


Welkom Welkom
De begraafplaats Onze Lieve Vrouwe kerkhof ligt net buiten de stadskern van Amersfoort maar wel midden in de drukte van de stad daaromheen. Omsloten door een monumentale muur, is van deze drukte op de begraafplaats niets te merken en vindt u op deze begraafplaats de ruimte voor rust en bezinning.

Historie
Wilt u meer weten over de historie van de begraafplaats, dan kunt u deze lezen op de pagina 'Utrechtseweg'.
De begraafplaats is nog volop in gebruik. Jaarlijks vinden de RK overledenen uit Amersfoort en wijde omgeving hier hun laatste rustplaats.

Urnentuin
In 2007 is de begraafplaats uitgebreid met een een urnentuin waar ruimte is voor het bijzetten urnen in het columbarium en urnenkelders.
Het bestuur wil de komende jaren de begraafplaats verder verfraaien, zo is de monumentale muur al deels gerestaureerd en zijn er plannen voor een luidklok en gedenkplek. Ook deze website is de afgelopen jaren verder verbeterd. Urnentuin

Graf zoeken
Mocht u op zoek zijn naar een overledene, kunt u gebruik maken van de zoekfunctie op deze site. Via een printbare plattegrond geven wij de locatie aan van het graf. Uiteraard bent u voor deze en andere vragen ook welkom bij onze administratie of beheerder.

Bereikbaarheid
De begraafplaats is makkelijk te bereiken en er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen in de nabijheid beschikbaar. Eveneens zijn er winkels en is drink- en eetgelegeheid in de omgeving te vinden.

Tot slot
Het bestuur nodigt u graag uit om deze prachtige plek van rust, midden in de stad Amersfoort, waar veel van onze heiligen hun laatste rustplaats hebben gevonden, eens te bezoeken.
Uiteraard zijn uw suggesties van harte welkom!Kunt u ons helpen?
Wij zoeken contact met rechthebbende.
Lees meer....Adreswijziging?
Wilt u een adreswijziging doorgeven?
Klik dan:

HIER.
insert text

insert text